بهگزارش ایسنا، ستار محمودی امروز در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه صنعت برق در در پنل تخصصی «بررسی راهکارهای ارتقای توانمندیهای داخلی و توسعه صادرات» با اشاره با اهداف تعیین شده برای ایجاد این شرکت، اظهار کرد:این بار هدف از احیای این سازمان، نه واردات کالا، بلکه کمک به توسعه صادرات و پشتیبانی از تجهیزات ساخت داخل خواهد بود.
وی با بیان اینکه امروز با عصر تحولات پرشتاب روبرو هستیم و رقابتهای علمی، اقتصادی و فناوری بیش از گذشته با زندگی ما عجین شده است، افزود: بر این اساس امروز ثانیهها نیز قابل رقابت شدهاند و پر بیراه نیست اگر ادعا کنیم که بخش اعظمی از این تحولات مرهون تغییر و تحولات موجود در انرژی است.
محمودی تصریح کرد: امروز بحث انرژی از موارد بسیار حیاتی در صنعت دنیاست و خوشبختانه کشور ما نیز در این زمینه جایگاه بسیار مهم و بنیادی را داراست.
قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به وضعیت ایران در این عرصه گفت: گرچه ما در قله ایدهآل نیستیم اما باید تمام همه و تلاش خود را بهکار بسته تا در این مسیر از رقبا باز نمانیم.
وی ادامه داد: وظیفه وزارت نیرو در این راه کمک بخش خصوصی در زمینههای مختلف از جمله ایجاد بازار، کمک به شفافیت قراردادها و قوانین و توسعه رقابت میان شرکتهای مختلف است.
محمودی خاطرنشان کرد: راهبری صنعت مهم آب و برق یک امر لحظهای نیست؛ بلکه یک امر باثبات و ساختارمند است و همواره تمام تلاش مجموعه وزارت نیرو ایجاد این ساختارهای باثبات و جلوگیری از تصمیمگیری عجولانه در این صنعت بوده است.
وی اضافه کرد: پیشنهادات و راهکارهای بخش خصوصی بسیار میتواند در مؤثر نمودن تصمیمات سیاستگذاران صنعت برق مؤثر افتد و امیدواریم که این بخش ما را از پیشنهادات کاربردی و دقیق خود بی نصیب نگذارد.
قائممقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه صادرات یک کار گروهی است، عنوان کرد: صادرات یک کار گروهی است و نمیتوان تنها با تکیه بر یک مؤلفه یا سیاستگذاری یک بخش امید به توسعه آن داشت.
وی ادامه داد: بالطبع موتور محرکه صادرات، خودِ تولیدکنندگان هستند و نمیتوان بدون کمک و پیشنهاد و سعه صدر این بخش امید به بهبود صادرات در بخش انرژی داشت.
محمودی تصریح کرد: خوشبختانه دولت و مجلس برای کمک به بخش خصوصی همرأی و هم نظر هستند و امیدواریم با مشاکت همه از جمله همکاری این دو بخش شاهد توسعه صادرات و رونق محصولات ایرانی در بخش برق در بازار منطقه ای و حتی جهانی باشیم.
انتهای پیام