محمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره راهکار های برنامه ششم برای اشتغالزایی گفت: برنامه ای که در حال حاضر مردم مشاهده می کنند تعدادی حکم است و اختلاف نظرهایی است بین مجلس و دولت. دولت طبق قانون اساسی خود را مسئول امور برنامه و بودجه می داند در نتیجه با این نگاه تعدادی حکم را به مجلس آورده است تا برنامه را در کمیسیون های مجلس تصویب و چاپ کند. به همین دلیل این دید ایجاد می شود که با این وضعیت نه در حوزه اشتغال اتفاقی رخ می دهد و نه در حوزه تعاون.
نماینده تفرش آشتیان فراهان با اشاره به اینکه ۳۵ بندی که دولت به مجلس به عنوان برنامه ارائه داده است اصلاح قوانین عمومی کشور است افزود: دولت برنامهای مبنی بر ایجاد سالیانه ۹۶۰ هزار شغل به مجلس ارائه کرده است. اگر منابع مدنظر دولت در برنامه وصول شود سالیانه ۹۶۰ هزار شغل ایجاد کردهایم.
حسینی با بیان اینکه اگر برنامه ششم همین احکامی باشد که دولت به مجلس ارائه کرده، هیچ انتظاراتی را برآورده نمی کند گفت: اما دولت برای برنامه ششم اهداف و اقدامات مورد نظر را در قالب جداولی به مجلس ارائه کرده است. حدود ۵۰۰ صفحه اهداف و سیاستها و اقدامات به تفکیک در حوزه های مختلف بیان شده است.
وی بیان کرد: تقویت منابع مالی، بهره گیری از صندوق توسعه ملی، سرمایه گذاری خارجی ،افزایش بهرهوری نیروی کار، رفع مشکلاتصنایع از طریق سرمایه در گردش راهکارهای دولت برای ایجاد سالیانه ۹۶۰ هزار شغل است.
حسینی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از شاخص های برنامه ششم رشد ۸ درصدی است که به عنوان یک آرمان از اولین برنامه توسعه وجود داشته است و تاکنون محقق نشده ولی امید است با توجه به منابع پیش بینی شده فضایی ایجاد شود که به بهبود فضای کسب و کار بیانجامد.
وی نگاه کلی برنامه را مثبت ارزیابی کرده و معتقد است نجات صنعت یکی از مباحثی است که می تواند به اشتغال جامعه ما کمک شایانی داشته باشد.
انتهای پیاک/