به گزارش ایلنا، محمد نهاوندیان در دیدار با مدیرکل کمیتهامداد استان در غرفه استقبال کمیته امداد از ریاستجمهوری، ضمن تقدیر و تشکر از این نهاد در حمایت از نیازمندان، گفت: ورود کمیته امداد به حوزه اشتغال با ایجاد مجتمع های اقتصادی اقدام موثری است که در حال نهادینه شدن است.
نهاوندیان افزود: مبلغ یکصد میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در سفر ریاستجمهوری از محل منابع بانکی برای ایجاد اشتغال مددجویان تحت حمایت به کمیته امداد اختصاص داده شد.
وی همچنین یادآور شد: تعداد ۸ مجتمع تولیدی و خدماتی از طریق منابع امدادی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در نظر گرفته شده است.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار با بیان اینکه ۱۴ درصد جمعیت استان تحت حمایت کمیتهامداد استان هستند که در بعضی شهرستانها به ۳۴ درصد میرسد، گفت: این جمعیت تحت حمایت توسط یک ادارهکل، ۷ مدیریت شهرستان و ۱۲ اداره اصلی با تعداد ۴۸۸ پرسنل رسمی و قراردادی خدمترسانی میشوند.
فرید محبی با اشاره به اینکه توانمندسازی مددجویان یکی از مهمترین برنامههای کمیته امداد است، افزود: در راستای توانمندی مددجویان و افراد نیازمند تعداد ۶هزار و ۸۴۹ طرح اشتغال و خودکفایی از جمله دامداری، کشاورزی، خدماتی و غیره برای مددجویان از ابتدای سال ۹۲تاکنون اجرا شده است.
وی اضافه کرد: مبلغ ۶۴۰ میلیارد ریال در زمینه اشتغالزایی مددجویان پرداخت شده و تعداد ۴ هزار و ۷۰۰ خانواده خودکفا و از چرخه حمایت امداد خارج شده اند.
محبی تعداد پروندههای پشت نوبت دریافت تسهیلات اشتغال را سه هزار و ۶۹ مورد عنوان و تصریح کرد: مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال برای اشتغالزایی این تعداد متقاضی در استان نیاز هست.
وی به آموزش مددجویان در زمینه های گوناگون در حوزه اشتغال از سال ۹۲ تاکنون اشاره و بیان کرد: تعداد ۲۱ هزار و ۹۶۵ نفر آموزش بلند مدت و کوتاه مدت را با اعتبار قریب به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال فرا گرفته اند، که برای صحت اجرای این طرحها ۱۶ هزار و ۹۶ نظارت مستقیم توسط کارشناسان مربوطه انجام شده است.
محبی در ادامه بیان کرد: تعداد دو هزار و ۳۷۶ خانواده به تعداد پنج هزار و ۹۴۰ نفر به دلایل مختلف از جمله، آزادی سرپرست از زندان، اتمام خدمت سربازی، اشتغال به کار، عدم استحقاق، ازدواج و یا ازدواج مجدد از ابتدای سال ۹۲ تاپایان سال ۹۴ از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شده اند.
مدیرکل کمیتهامداد کهگیلویه و بویراحمد، تعداد افراد بیمه شده بیمه اجتماعی را ۲۰ هزار و ۸۱۱ نفر با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال برشمرد و اضافه کرد: تعداد افراد بیمه شده بیمه درمانی این نهاد ۱۱ هزار و ۹۶۴ نفر است که مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای آنان هزینه شده است.
وی به حمایت کمیتهامداد از بیماران صعبالعلاج و کمک به تأمین هزینه های درمانی آنان به عنوان یکی از مهمترین برنامههای این نهاد اشاره کرد و افزود: تعداد ۹۰۰ بیمار صعبالعلاج از خدمات حمایتی این نهاد بهرهمند هستند که برای تأمین هزینه های درمانی آنان نیازمند کمک خیرین هستیم.
محبی تعداد کودکان مبتلا به سوءتغذیه زیر ۶ سال برابر نظریه مراکز بهداشتی را دو هزار نفر عنوان کرد و گفت: ماهانه به هر نفر سبدغذایی به مبلغ ۶۰۰ هزار ریال پرداخت که بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال در این زمینه هزینه شده است.
وی با یادآوری اینکه ۱۸ هزار خانوار با جمعیت ۳۵ هزار و ۴۹۶ نفر(۵۳ درصد) در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۶ و ۷ و ۸ هستند، تأکید کرد: رویکرد کمیته امداد این است که در خدمات رسانی به این مناطق توجه بیشتری کند.