به گزارش ایلنا، پیمان هاشمی در کارگروه اقتصادی اتاقفکر که در دانشگاه لرستان برگزار شد، افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در اتاق فکر استان لرستان راه کارهای عملی و راهگشا برای رفع مشکلات استان مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر بندهای ۲۴ گانه سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی اهداف و چارچوب اتاقفکر استان مشخص میشود، اظهار داشت: چالشها و فرصتهای انتخاب لرستان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی در اتاقفکر استان بررسی میشود.
رئیس اتاقفکر لرستان گفت: انتخاب لرستان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی رسالت دانشگاهیان استان را در موفقیت این برنامه سنگینتر کرده است.
هاشمی افزود: روند تعطیلی واحدهای تولیدی لرستان خلاف اقتصاد مقاومتی است و در راستای تقویت و توسعه واحدهای تولیدی و کارآفرین استان باید تلاش کرد.
وی اظهار کرد: دانشگاهیان استان باید برای برون رفت و احیای واحدهای صنعتی و تولیدی تعطیل استان راهکارهای علمی واجرایی احصا کنند.
وی بیان کرد: بانکها یکی دیگر از چالش های پیش روی واحدهای تولیدی در این استان هستند چراکه بسیاری از این واحدها بدهیهای سنگینی به بانکها دارند و در مواردی دارایی این واحدها توسط بانک ها ضبط شده است.
رئیس اتاق فکر لرستان گفت: چگونگی توسعه شرکت های دانشبنیان، اصلاح نظاممالی، شفافسازی و سالمسازی اقتصاد از دیگر مواردی است که باید در راستای استفاده از فرصت پایلوت اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گیرد.
نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز در اتاق فکر لرستان گفت: بحث اقتصاد مقاومتی با وجود اینکه از سال ۹۲ ابلاغ شده اما سالجاری به عنوان سال اقدام و عمل مورد توجه قرار گرفته است.
جمال مومیوندی افزود: در این راستا دولت تدبیر و امید واحدهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی را در استان به تعداد ۸۰ واحد در دستور کارقرار داد . اعتبار اختصاص یافته به این طرحها در لرستان حدود ۴ هزارمیلیارد ریال است که به واحدهای تولیدی بزرگ و متوسط تقسیم شدهاند .
وی بیان کرد: تلاش میشود تا پایان سال ۹۵ این واحدها تسهیلات را دریافت و در فرایند تولید استفاده کنند. در راستای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی دولت طرح های را اجرایی میکند که تا اردیبهشتماه سال ۹۶ قابلیت بهره برداری داشته باشند . به همین منظوردر لرستان ۳۰۰ واحد تولیدی در این مدت زمان احیا خواهد شد.