فرماندار شهرستان اراک در این جشنواره گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی ، خانواده اصناف نقش تاثیرگذاری در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارند و باید با هموار کردن مسیر از قبیل سهولت در اعطای مجوزها و حمایت از اصناف در این راستا بیش از پیش گام برداشته شود.
جسین بختیاری افزود: اشتغالزایی پایدار از طریق اصناف با هزینه کمتر از سرمایه گذاری صنعتی محقق می شود و خانواده دولت در اراک با همه توان از متقاضیان صنوف حمایت می کند.
وی گفت: اصناف این شهرستان باید مشکلات و موانع پیش رو را از طریق مدیران اتاق اصناف به ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان انعکاس دهند تا در راستای حل مشکل به شیوه عملی و منطقی عمل شود.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی نیز در این جشنواره گفت: ایجاد انگیزه در صنوف مختلف در راستای بالندگی در تولید ارزان و باکیفیت را هدف اصلی این جشنواره دانست.
جمشید زند افزود: نشان های تجاری برای نخستین بار در صنوف اراک معرفی و برجسته سازی می شوند و این مهم با همکاری اتحادیه ها و برای صنوفی که نشان تجاری خود را به ثبت رسانده بودند انجام شد.
وی توضیح داد: در حال حاضر ۶۰ هزار واحد صنفی در استان مرکزی فعالیت دارد که سه درصد کل صنوف کشور را شامل می شودو فعالیت ۱۰ هزار واحد آن تولیدی است و تنها در عرصه توزیع و فروش نیستند.
زند ادامه داد: استان مرکزی همواره با صنعتی بودن شناخته شده در حالیکه تقویت صنوف آن به عنوان بستر و شبکه عرضه محصولات تولید از اهمیت زیادی برخوردار است .
وی گفت: مهمترین معضل در زمینه معرفی تشان های تجاری معروف استان گرانی تبلیغات تجاری است به طوری که اصناف با سطح درامدی موجود توان هزینه های سنگین تبلیغات در رسانه ملی را برای معرفی به مردم ندارند.
وی گفت: همکاری دارایی با اصنالف و همچنین سامان موثر در قیمت گذاری اجناس و خدمات صنوف نیز از دیگر خواسته های صنف های مختلف در اراک است.
در این جشنواره ۲۰ صمف برتر که دارای نشان تجاری بودند تقدیر شدند.
۶۰۱۳/۳۰۱۷